Våra Bästa År: Karma is a bitch…

2016-01-07_17-46-08

Bloudwed njöt av att laga mat. Det kanske inte var en häxkittel, men den svala metallen mot hennes mottagarhand och sleven i givarhanden kändes bekant och hemvant.

2016-01-07_17-44-36

-Vad läser du Bloud?

-Ingenting?

-”Hur man förför en mugglare på 30 dagar”. Hmm, låter väldigt likt en trollformel tycker jag. Men det skulle du aldrig göra eller hur? Du vet att det är fel att påverka andras vilja, eller hur?

-Huh? Självklart! Låter mig nu memorera den här form…. dikten innan jag går och lägger mig är du snäll.

2016-01-07_17-43-06

Sssshhh….. Jag tror hon äntligen har somnat! Så kan du och jag kära läsare prata ostört! Jag vet inte hur det är med er, men jag är allvarligt orolig kring den där Gunther. Det kan få allvarliga konsekvenser om en Väktare beblanda sig med de dödliga rent köttsligt. Men inte kan hon verkligen vara så dum…?

2016-01-07_17-58-36Men jodå, hon var så dum.

Nästa morgon efter frukosten begav sig Bloudwed glatt visslande iväg till sitt nya muggel-jobb som Skrivar Assistent.

 

2016-01-07_18-10-44Det visade sig att SA var en finare omskrivning för kulinarisk pass-opp och….

2016-01-07_18-12-41

…kaffekokare till sina nyblivna arbetskamrater.

2016-01-07_18-14-32

Arbetskamrater såsom hennes chef Mortimer Goth som drömde om att skriva en romantisk bästsäljare en dag.

2016-01-08_19-35-55

Där var också Maike Haas, som i brist på yrkeskategorin ”Professionell Bokläsare” hade valt att bli journalist.

 

2016-01-08_19-34-41Och så var det då Gunther Munch. Killen med den otroligt tjusiga hatten och en mustachen som var ett mode-statement i sig. Mannen som fick Bloudwed’s hjärta att dansa polka och hambo om vartannat.

2016-01-11_13-13-24-Hör nu här Bloudwed! Det här är viktigt! Det står i reglerna att Väktare inte får beblanda sig med vanliga dödliga emotionellt. Det blir bara så komplicerat då. Det vet du!  Saker och ting har konsekvenser. Tänk på din karma! Gör inget dumt nu.

-Regler, flegler….. De är till för att brytas! Eller vad säger du Mon Cherie?

Blooooudwed, jag varnar dig……!

– Han får mig att känna mig så underbart mjuk inombords!

-Nej.

-Snäääääälla söta rara, gulle dig!

-Nej.

-Du är dum!

-Nej.

-Jag kan inte leeeeeeva utan honom!

-Gud hjälpe mig för melodramattiska och emo Väktare!

-S…..?

-NEJ!

 

2016-01-11_13-13-42Men det var ganska uppenbart att Gunther var mer intuitiv än vad han ville låta påskina, för han av visade Bloudwed’s inviter till hennes stora förtret. Och innan  hon  gjorde något  både hon och jag skulle få ångra kände jag att det var dags att ta mitt spelledar-ansvar och gripa in. Dessutom så hade jag andra planer för Bloudwed än att bli Fru Munch. Därför viftade jag lite så där magiskt med fingrarna mot Bloud på min sida om skärmen.

-Hör du Bloudwed, din arbetskamrat Gunther, visst är han ganska söt? Skulle inte du och han bli ett sött par?

 

Karma

-Gunther? Menar vi samma Gunther som alltid har den där fåniga hatten på sig inomhus jämt? Med yvig musche? Ha ha! Du måste skämta. Han är mer som en bror för mig….

-Men så bra, då behöver jag inte vara orolig då, eller hur?

-Absolut inte! Här har vi inte tid med några romanserier! Vi har ju ett helt sol-system att uptäcka!

********************************************************

SPELLEDAREN TALAR:

Precis som med all kärlek så var förälskelsen i Gunther  något som tog oss båda mer eller mindre på sängen. Bloudwed fick en önskning att piffa upp sig i spegeln och jag visste faktiskt inte att resultatet skulle bli Flörtiga känslor och resten är som de säger: Historia! Tyvärr fungerar det inte att en Väktare och Häxa skapar sig några former av varaktiga band med de Simmar denne har svurit att beskydda. Så jag fick stoppa den knoppande romansen i sin linda. Förhoppningsvis kommer Bloudwed att så småningom att kunna förlåta mig, om hon kommer ihåg något vill säga. Vad jag har planerat härnäst för henne gottgör förhoppningsvis!

För att  ta bort romantiska känslor: MC Command Center

För att  kunna spela Skribent-yrket som Aktiv Karriär: Turbo Careers!

Arbetsplatsen är en gemensam arbetsplats för skribent, affärs och tech guru yrket specialdesignad för Turbocareers och kommer att finnas att ladda ner på galleriet inom kort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *