Våra Bästa År: Nya Regler

Jag är en expert på att påbörja projekt, framför allt evighetsprojekt utan något slut. För att sedan låta dem bli hängades mitt i luften efter att jag har gått vidare till nästa projekt. För att det inte skall hända med VBÅ så har jag satt upp ett ramverk och lite personliga ramverk:

  • Målet med det här projektet är att befolka alla fyra grannskap med antingen hus eller allmänningar på ett sätt som känns komplett och trivsamt att spela för mig.
  • Jag vill skapa en bra balans mellan existerande simmar i spelet och grannskapen så att jag vid projektets slut står med ett dynamiskt levande landskap. Eller åtminstone illusionen av detta.
  • I praktiken innebär det när jag har uppnått Generation 3 och ingen av de gamla förskapade simmarna (förutom Bloudwed) finns kvar.
  • För att detta inte skall bli ett evighetsspel så kommer jag att börja spela antingen 3 dagar i taget/Sim på normal, eller ibland 1 dag i taget/Sim på kort, beroende hur jag känner för det.
  • Undantag är tillåtna, tex om jag vill undersöka alla möjligheter som finns inbyggda i Go To School. Då är det OK att spela uppemot 10 dagar /barn eller tonåring, men med åldrande avstängt för övriga Simmar.

Med det sagt, så får vi se om det blir något spelande alls på ett tag då vi behövt installera om Windows här hemma och Origin har bestämt sig för att inte gilla mig för tillfället och jag måste installera om HEEELA Sims 4 + ALLA SP, EP och GP. Oh Joy!

*********************************************

2016-01-15_09-01-53

-Sssssch! Tror du hon hör oss?

-Nej, jag tror faktiskt inte det. Hon verkar helt uppe i sina egna tankar. Det är bra då kan vi studera henne i lugn och ro till en början.

2016-01-15_09-23-48

-Så Bloudwed, vem är det du har hittat nu då?

-Hennes namn är Ulrike Faust. Knoppande Konstnärinna som bor tillsammans med Maaike Haas. Tydligen är Ulrike’s stora dröm att bli Windenburg’s nästa Picasso. Om det kan bli sant det får vi se. Oavsett så tar hon sin konst på största allvar.

2016-01-15_09-25-57

-Lite för mycket kanske? Det verkar som om hon aldrig kan bli riktigt nöjd. En riktig perfektionist alltså.

2016-01-15_09-27-28

-Mmmm, det kan vara en stor fördel för att skapa de riktigt stora mästerverken. Men kanske det även gör henne en aningens, aningens för petig i maten.

2016-01-15_09-31-44

-Fast till hennes försvar kan sägas att hon har själen hos en sann konstnär. Hon älskar verkligen konst och tillsammans med hennes medfödda kreativa talang så kanske, kanske…?

2016-01-15_09-49-13

-Pja, kanske du har rätt Spelledare.  Men du tror inte de där Paragon-typerna kan ställa till det för henne då? Skapa en distraktion och få henne att tappa fokus  från sina mål och konstnärsdrömmar?

2016-01-15_10-01-50

-Tror  inte det. De är bara ett sidospår. Ett litet märkligt val, kan hända hennes medlemskap i Vildingarna. Men jag tror inte att det är den absolut största distraktionen…..

2016-01-15_10-02-11

-Hur menar du nu Spelledare?

-Jag tror att känslor kan vara den absolut största restriktionen. Och att hennes tidigare val kan ligga henne i fatet.

2016-01-15_10-04-01

-Ta denne Melvin Claesson till exempel. Trevligt exemplar. Verkar genuin, trevlig, välbyggd…..

-Så DET märkte du, huh? Ja, han verkar onekligen trevlig. Men det kan vara så att Vildingarnas dåliga rykte ligger deras kärlekssaga i fatet. Kanske skrämmer Ulrike bort honom redan innan det kan uppstå någon ljuv musik?

2016-01-15_10-05-43

-Och Max, den unga ledaren verkar inte alls nöjd…. Skall vi bli oroliga tror du?

2016-01-15_10-06-38

-Vi får se, han verkar lite ha två vänsterfötter vilket kanske kan irritera perfektionisten i Ulrike….

2016-01-15_10-09-20-…..samtidigt som om jag kan se en möjlighet där. Men det kan bara tiden utvisa.

******************************************************

Det finlir som jag gjorde här, vid övergången till nästa länk i kedjan  var följande:

  • Ställde om  till Normal tidslängd  & Såg till att även NPC åldras
  • Natten mellan fredag och lördag skedde den stora inflytten av hemlösa simmar till tomma hus. Jag har valt att inte tillåta bofasta singel-simmar få förtur framför hemlösa. Så Liberty Lee bor alltjämt kvar  med sina vänner t. ex.
  • Använde  MC Command Center för att flagga Bloudwed som en Icke Aktiv Sim som inte ska åldras och ej heller ska ingå någon form av partnerskap. Dessutom så såg jag till att Ulrike och Maaike glömde bort att de någonsin hade mötte Bloud. Också det med MCCC.
  • Ulrike’s arbetsplats är en kombination av Zerbus utmärkta Turbocareers och tomt från en skapare i galleriet namnad #Jordan_Aslett!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *