Justerade Åldrar [Mod Genomgång]

Det kan väl inte bara vara jag som tycker det är lagom irriterande med att om du spelar på läget Normal så hinner dina simmar inte med något alls och spelar du läge Lång så har simmarna alldeles FÖR mycket tid över?! Jag har åtminstone en sim-kompis till som tycker samma lika som jag och det är DarkGaia på ModtheSims! Hon skapade modden: Tweaked Ages!

Denna mod gör just vad titeln beskriver – den justerar simmarnas olika vuxna åldrar så att de blir mer realistiska:

  • Ungdom: 21 dagar (Var 20 dagar) – Skall symbolisera åldern 18 – 30 år, då vi ofta fokuserar på att göra karriär och att faktiskt träffa kärleken i våra liv.
  • Vuxen: 35 dagar (Var 20 dagar) – representerar åldrarna mellan 31 – och 61 år, här är fokus mer på att skaffa och uppfostra en familj, att förverkliga oss själva och stiga i karriären. Om du bildar familj i  början av Vuxen ålder kommer din avkomma alltså bli Ungdom när du är ca 1 vecka från att bli gammal
  • Åldring: 14 dagar (var 10 dagar) – representerar åren 61+, för att ge våra gamlingar mer tid att njuta av de gyllene åren och att kanske tom leka med sina barnbarn!

Jag älskar den här modden för min Legacy, även om den känns lite fuskig fär kortare utmaningar. Helt klart värd att ladda ner!

 

LADDA NER HÄR!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *