[Runaway Teen Challenge] Intro

Välkommen till min Runawat Teen Challenge Rainbowcy Challenge!

Jag skrev ju om mina uppdaterade regler för RAT tidigare, och det är ju inte mer än rättvist att jag faktiskt ”put my work where my words are” och testkör en omgång själv!

Den här posten kommer att vara en liten introduktion – jag kommer att berätta om Aurora’s bakgrundshistoria och dessutom fylla i de moddar och länkar som jag använder mig av innan vi kör igång på riktigt!

Bakgrund

Aurora Berry var 16 år gammal när hon rymde iväg hemifrån. Bort från sim hemstad Sugar Valley, bort från sin alkoholiserade, våldsamma pappa och sin mor som såg allting men som valde att inte göra något åt det. Efter att ha drivit omkring i flera dagar hamnade hon på en undanskymd, övergiven tomt i utkanterna av Windenburg.

Och här är vi nu. Utan pengar, utan hem, och Aurora’s huvudsakliga fokus är att överleva. Men om vi lyckas med  det och dessutom bygga ett hem till henne innan hon fyller ”Ungdom” så har vi faktiskt lyckats med utmaningen!

Regler hittas här!

CC

Jag har valt att köra det här som en Rainbowcy och använder mig av följande CC:

Moddar

Det går att köra med eller utan moddar så klart! Jag har valt att köra med följande moddar:

  • MC Command Center
  • Zerbu’s Experience
  • (Båda finns länkade bland reglerna!)

Om Simmarnas namn:

Jag har valt att skriva på svenska (för att jag saknar det ibland), men att behålla de engelska namnen. Detta främst för att de ligger bättre i munnen och rullar smidigare på tungan.  Vet inte varför det är så, men det bara är så. Min historia, mina regler….. 🙂 Kanske är jag bara lat nu när jag har hittat en utmärkt  samling av Rainbowcy namn!?

Och nu: Tillbaka till historien! <3

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *