Bachelor/Bachelorette [Regler]

Det här är inte på något sätt MIN ursprungsidé utan det är den fantastiska XUrbanSimsX som skapade utmaningen från början! Men här är reglerna på svenska för den av er som undrar, och är sugna att köra själva!

MÅL: Att genom en serie av elimineringar hitta den ENDA Sanna Kärleken till din Bachelor/Bacheorette!

Förberedelser:
  1. Skapa din Bachelor/Bachelorette: Var kreativ, hen kan antingen vara allt du vill att de ska vara! Gamla, unga, vackra, fula, rika eller fattiga. Det charmiga med den här utmaningen är att reglerna är väldigt avslappnade och du kan verkligen vara kreativ här! Ge dem vilka egenskaper du vill, MEN Romantisk är ett KRAV!
  2. Skapa dina tävlande: I Sims 4 kan du ha 8 simmar/hushåll. Så detta innebär att du har 7 platser kvar! Du kan antingen skapa 7 väldigt varierande simmar helt själv om du så önskar. Men du kan även låta andra delta och skapa varsin (eller flera) sim och låta folk rösta på sina favorit singlar!
  3. Välj ditt Hus: Pengar är inget problem (Tryck CTRL ALT C och skriv in Motherlode i kommandofönstret och tryck Enter —->50 000 simdollar helt gratis!). Vanligtvis är Bachelor/Bachelorette väldigt välbärgad. Var säker på att ditt hem har nog med rum för att alla dina simmar skall kunna existera tillsammans redan från början. Det är trots allt 8 simmar som skall samsas under 4 dagar till en början!
UTSLAGNINGAR: Med ett undantag kommer utslagningar alltid att ske var tredje sim-dag (Förutom första elimineringen som sker dag 4) klockan 15.00 prick! Utslagningen är enkel. Före utslagningen kommer det finnas vissa interaktioner (Se nedan) som skall utföras innan Bachelor delar ut var sin ros till de som han vill skall stanna kvar. 
Simmar att slå ut baseras på:
1) Kvinnan/Mannen med minst kompatibilitet med Bachelor/Bachelorette 2) Den Singel som har haft sämst dejt på senaste snabb-dejten
Du kan ta hjälp av modden RelPrint om du har svårt att välja!
Två undantag finns: 1) Om en Sim av någon anledning vägrar ta emot rosen vid roscermonin kommer hen att omedelbart att elimineras. Detta övertrumfar ALLA andra val och ros cermonin avslutas omedelbart! 2) Om du som spelare får en speciell känsla för en speciell sim, att de inte klickar med Bachelor/Bachelorette, är det OK att nominera för utslagning också, även om ovanstående är uppfyllt.
Utslagning kan ske antingen i en gruppcermoni eller enskilt. OBS! Om eliminering görs i grupp behövs någon form av mod för att förhindra att svartsjuka utvecklas under cermonin! MC Command Center är ett bra exempel att använda för detta. När en Singel har eliminerats är flyttas hen omedelbart ut från Huset och ingen annan kontakt med Bachelor/Bachelorette eller övriga deltagare är tillåtna, någonsin!
Bygga Relationer: För att bygga upp relationer måste du gå på dejter (I klassisk Bachelor/Bachelorette stil). Du kan ha grupp dejter eller gå på ensam dejt med en enskild Sim. Det är upp till dig hur du hanterar det hela , men målet med dessa dejter är att lära känna ALLA Singlar bättre, så inga repetitiva ensam dejter innan ALLA kvarvarande singlar har fått var sin ensam dejter.
I HUSET; Interaktioner mellan simmar är tillåtna så länge de är rättvisa och ICKE romantiska (Undantag se nedan)!
Grupp Dejter: Bachelor/Bachelorette och de tävlande kan umgås med varandra. OBS! Bara på vänlig basis. Singlarna kan umgås med varandra, även försöka få varandra på dåligt humör eller i dålig dager, för att få ett övertag. Var inte rädd för låta dem spela fult, ibland måste du ta det som tillkommer dig!
INGA aktivt valda romantiska interaktioner.  RI får ENDAST ske om det sker automatiskt och utan påverkan från dig. Om så sker MÅSTE du låta det spela ut. Kan orsaka Svartsjuka.
Ensam dejter : Försök att få till ensam dejter med varje sim om möjligt. Dejt ordning kan ske 1) Slumpvis 2) Personligt val
För att hålla dejterna fräscha och intressanta, gå till parken, till gymmet, nattklubb eller en bar. Försök hitta en gemensam nämnare (Gemensamma intressen)  för varje dejt. RI och Kyssar är tillåtna, MEN du får bara flirta OM:
  • Dejtens huvudmål är uppfyllt
  • Och du har uppnått minst silver
  • -eller-
  • Om en eller båda Simmar är flirtiga och/eller har en flirtig önskan.
  • -Eller-
  • De är minst ett Romantiskt Intresse

Varje Dejt pågår tiden ut, men du kan avbryta dejten i förtid om guldnivå har uppnåtts.

För att valet ”Fråga ut på dejt” initiera lite flirt i början, alternativt (detta kör jag på) bygg upp romantisk relation med fusk, fråga om dejt och ta bort lika mycket rosa som du tidigare la till.

Om alternativet ”Fråga ut på dejt” inte finns tillgängligt så kan du även välja att initiera en vanligt grupp-outing för bara det dejtande paret. Har du Trevligt Tillsammans så kan du tom skapa en klubb enkom för detta syfte!

INGET WOOHOO ÄR TILLÅTET, FÖRRÄN TVÅ TÄVLANDE ÄR KVAR. MEN TÄNK PÅ ATT: SVARTSJUKA INTE BARA FINNS I FANTASIN OCH KAN FÖRSTÖRA DINA CHANSER! FÖRSÖKA SKAFFA BARN FÅR INTE SKE FÖRRÄN UTMANINGEN ÄR FÄRDIG!

Inga relationer utanför husen, förutom ren vänskap/chattande. När väl en tävlande har flyttat in i huset kan du BARA lämna det genom en dejt, fester eller då de blivit utslagna. Vid utslagning får de inte ha NÅGON som helst kontakt med resten av deltagare någonsin igen!

BACHELOR/BACHELORETTE ÖNSKNINGAR

Om din Bachelor/Bachelorette har tankar kring en speciell sim, vare sig det är en vänlig eller romantisk interaktion (FÖRUTOM WOOHOO!) är du TILLÅTEN att utföra denna interaktion när som helst. Detta är dock ENDA gången, utanför ensam-dejterna, som du kan utföra sådana handlingar.

Singlarna, oavsett VAD de vill får ALDRIG samma fördel. EVER!
DAG FÖR DAG

Dag 1: Välkommen Hem!

Ge alla en chans att göra sig hemmastadda. Sätt fram några spelbord, schackbort, bar eller vilka sociala föremål du har tillgängliga för att bryta isen. Mingla med singlarna och låt dem göra det samma. Håll det på vänskapsnivån!

Dag 2: Grupp Dejt!

Arrangera en fest på en lokal klubb, pub, park, galleri, gym eller vad du nu har och testa dina simmars kompabilitet. Målet är att fiska ut vilka simmar som är här för kärlek och vilka som har andra planer. Bjud in alla tävlande!

Dag 3: Ensam-dejter!

Försök gå på så många dejter som möjligt. Välj singel antingen slumpmässigt, eller den tävlande som har sämst relation med Bachelor/Bachelorette. Försök lära känna dem bättre!
Dag 4: Eliminering #1! Sju —-> 6

Tillbringa dagen hemma och gör vad du vill. Dr tävlande har nu en sista chans att göra intryck!

Fråga varje tävlande om hen är singel före eliminering. Det ger en extra rosa boost.

Klockan 15.00, välj den sim som har sämst kompatibilitet och som måste lämna huset. Erbjud en ros till kvarvarande simmar.

Dag 5: Hus Party!

Bjud in till en stor hemma-fest. Bjud alla deltagare. Sikta mot  guldmedalj och se till att alla har en fantastisk upplevelse!. För lite extra drama välj ut de två damer som har sämst relation och starta ett slagsmål! I krig och kärlek…..

Dag 6: Ensam-dejter!

Försök gå på så många dejter som möjligt. Välj singel antingen slumpmässigt, eller den tävlande som har sämst relation med Bachelor/Bachelorette. Försök lära känna dem bättre!

Dag 7: Eliminering #2 ! 6—-> Fem

Tillbringa dagen hemma och gör vad du vill. Dr tävlande har nu en sista chans att göra intryck!

Ge varje singel en kram före eliminering. Det ger en extra rosa boost.

Klockan 15.00, välj den sim som har sämst kompatibilitet och som måste lämna huset. Erbjud en ros till kvarvarande simmar.

Dag 8: FRI dag!

Gör vad ni vill på den här dagen! Ta det lugnt, slappna av och bara ha det kul!

Dag 9: Ensam-dejter!

Försök gå på så många dejter som möjligt. Välj singel antingen slumpmässigt, eller den tävlande som har sämst relation med Bachelor/Bachelorette. Försök lära känna dem bättre!

Dag 10: Eliminering #3 ! 5—-> Fyra

Tillbringa dagen hemma och gör vad du vill. Dr tävlande har nu en sista chans att göra intryck!

Ge varje singel en komplimang före eliminering. Det ger en extra rosa boost.

Klockan 15.00, välj den sim som har sämst kompatibilitet och som måste lämna huset. Erbjud en ros till kvarvarande simmar.

Dag 11: Party Dax!

Arrangera en fest på en lokal klubb, pub, galleri, gym etc (Grillfest om du har OR) och testa dina simmars kompatibilitet.  Målet är att fortsätta lära känna de kvarvarande simmarna och bygga upp än starkare relationer!

Dag 12: Solo Dejt!

Välj en singel att spendera hela dagen med!

Dag 13: Eliminering #4 ! 4—-> Tre

Tillbringa dagen hemma och gör vad du vill. De tävlande har nu en sista chans att göra intryck!

Kyss varje sims hand  före eliminering.

Klockan 15.00, välj den sim som har sämst kompatibilitet och som måste lämna huset. Erbjud en ros till kvarvarande simmar.

Dag 14: Svart/Vitt

Arrangera en Svart/Vit fest och sträva efter en guldmedalj. Bjud in simmar viktiga  i våra simmars liv, såsom gamla ex, barn, föräldrar, syskon eller vänner! Försök få vännerna att mingla och bygga upp bra relationer med dem. Drama är ALLTID välkommet!

Dag 15: FRI dag!

Gör vad ni vill på den här dagen! Ta det lugnt, slappna av och bara ha det kul!

Dag 16: Eliminering #5 ! 3—-> Två

Tillbringa dagen hemma och gör vad du vill. De tävlande har nu en sista chans att göra intryck!

Omfamna varje sim  före eliminering.

Klockan 15.00, välj den sim som har sämst kompatibilitet och som måste lämna huset. Erbjud en ros till kvarvarande simmar.

Dag 17: Solo Dejt!

Välj den singel med bäst relation med Bachelor att åka på semester med hela dagen  + en natt med om det klickar. De får själva välja om de delar säng eller inte, men OBS!!!! Inget Woohoo tillåtet!

Dag 18: Solo Dejt!

Välj den singel med sämst relation med Bachelor att åka på semester med hela dagen  + en natt med om det klickar. De får själva välja om de delar säng eller inte, men OBS!!!! Inget Woohoo tillåtet!

Dag 19: Sista valet/Frieri #6 Två —–>En

Utmaningens sista dag. Din Bachelor har MYCKET att tänka på idag. Stick ut och jogga, eller gå och ta en drink.

Du kan välja sista singel kvar genom omröstning eller låta slumpen avgöra. Eller välj din alldeles egna favorit! När beslutet är fattat, ta dina tävlande någonstans romantiskt,

Ge ditt slutgiltiga val en ros.

Om så krävs, bygg upp relationen så högt upp att du kan fria till den singel som bli vald. Och resten är vad de kallar Historia! <3 Lycka till! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *