Bachelor Challenge: Dag 2 (Grupp-dejt)

2016-04-02_19-48-11

Adrian väckte alla sju tjejerna klockan 4 nästa morgon för att ta ut dem på en gruppdejt och få prova på en av hans favorit-sysselsättningar: Fiske! Man kan väl lugnt säga att det var måttligt roade även om de flesta fann sig i situationen ganska snabbt. Kanske mest för att priset var så åtrå-värt: En singel-dejt med honom!

2016-04-02_19-48-20

Adrian njöt lit i hemlighet. Det var spännande att få se dem i en situation där alla tjejer var ute på riktigt djupt vatten. Han inbillade sig att det gjorde att han kunde bättre se bakom deras fasader och masker som de gärna satte upp när de var tillsammans på godset.

 

2016-04-02_19-49-21

Vissa hade det  svårare än andra att vara avslappnade när de skulle fiska. Veronique spenderade mesta timmarna med att vara grön i ansiktet. Och någon mask på kroken fick hon verkligen inte. När Adrian frågade henne om det så kröp det fram att hon egentligen avskydde naturen. Hon fick rysningar i hela kroppen bara hon kom nära en daggmask, eller vilket kryp som helst egentligen. Adrian tog in all den här nya informationen, en tjej som inte delade hans intresse för naturen – det kunde ställa till bekymmer – helt klart.

2016-04-02_19-57-27

Nej, Veronique fick ingen fisk. Istället så var det Robin som vann den åtråvärda dejten, tätt följt av Elena och Cecilia.

 

2016-04-02_20-02-32

Adrian skickade hem de resterande tjejerna och bjöd Robin själv på sina berömda hamburgare nere vid de publika grillarna i parken.

2016-04-02_20-06-26

Och Robin lät säg väl smaka. Medans de åt så småpratade de lite smått om allt och ingenting. Det här var första gången som de faktiskt hade haft möjligheten att prata och umgås helt på tu man hand. Inte konstigt att samtalet var lite trevande och försiktigt till en början! Adrian fann att han gillade Robins lite nördiga humor och han fann det inspirerande att hon lyckats bli så framgångsrik redan i unga år. I hans ögon var hon en sann förebild för andra unga kvinnor.

2016-04-02_20-06-35

När han sa just detta så blev han lite paff av hennes reaktion. Hon rodnade faktiskt! Först då insåg han att hon måste ha tagit hans ärligt menade beröm som om han flörtade med henne. Vilket inte hade varit hans mening alls. Men han insåg till sin förvåning att han inte alls hade något emot att sitta här på tu man hand och flirta med denna unga vackra kvinnan….

2016-04-02_20-13-13

Tre timmar flög förbi så snabbt! Men i slutet av dejten så var det självklart att han skulle ge sin första ros till Robin. Det kanske inte var fjärilar i magen på en gång. Dock visste han att han ville se mer av denna inspirerande tjej!

2016-04-19_10-12-58

Adrian bjöd även de goda förlorarna, tvåan Cecilia och trean Elana på en grupp-dejt på eftemiddagen nere på ett litet mysigt cafe´han kände till.  Dock kändes hela situationen väldigt krystad och tillgjord när han jämförde med det naturliga flödet och samtalet som han hade haft med Robin. Cecilia var mest tyst och Elana, tja hon var mer fokuserad på sin telefon än på sällskapet mitt emot. Var detta så de verkligen var? Eller var det stressen och det märkliga i själva situationen? Ja, det var något som Adrian kände att han verkligen var tvungen att ta reda på innan han kunde göra sitt slutgiltiga val!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *