Bachelor Challenge – Dag 3 (Speed Dates)

2016-05-14_19-17-40

Tredje dagen grydde och det var dags för singel-dejter. Adrian hade bestämt sig för att detta var ett utmärkt tillfälle att lära känna de av tjejerna som inte riktigt tagit för sig tidigare. När  väl utröstningen skulle hållas ville han inte rösta ut någon som inte fått en chans…. Därför bestämde han sig för att bjuda några av tjejerna på tu man hand till ett väl förtjänat spa.

2016-05-14_19-17-48

Den första Adrian därför bestämde sig för att bjuda på dejt var Oliva. Olivia hade varit en av dem som alltid varit med i alla grupp-samtal. Alltid funnits där i utkanten, men när han tänkte efter så hade Adrian aldrig fått prata så mycket med henne på tu man hand.

2016-05-14_19-19-07

Så här i efterhand så kunde Adrian fundera på vad 17 han tänkte på när han valde att basta med en vilt främmande kvinna? Men han kunde också konstatera att även om han inte visste varför så kände han sig märkligt bekväm i Olivia’s sällskap.

2016-05-14_19-24-45

Efter en svettig men givande konversation i bastun passade Adrian på att bjuda Olivia på en drink ute på uteserveringen. Adrian kunde inte sätta fingret på vad det var, men det fanns plötsligt en elektricitet dem emellan som inte hade funnits förut. Attraktionen var påtaglig och han kunde inte låta bli att undra på hur det skulle kännas att kyssa de där läpparna. Fokus Adrian. Fokus!

(Jag vet inte vad som hände, men plötsligt så dök den autonoma önskningen att myspysa tillsammans upp. Jag klickade bort det hela men ”skadan” var redan skedd och deras rosa relation hade spikat. Men jag tyckte att jag kunde fortsätta spinna på det, för ibland så är attraktionen ögonblicklig…..)

2016-05-15_03-25-33

Becca Blair var näst på tur. Adrian var nyfiken på om han skulle lyckas locka fram en annan sida hos Becca än den kaxiga, sensuella, lite kantiga som hon hade visat fram de första dagarna.

2016-05-15_03-30-36

Genom att arrangera att de båda fick var sin djup massage så var de båda fixerade till massagebänkarna och detta tvingade dem båda att fokusera på inte bara på vad som sas utan även på hur det sas.

2016-05-15_03-31-14

Det visade sig vara en lyckträff! Under de 45 minuter som massagen varade så pratade de om allt och ingenting och det kändes verkligen som Becca lät fasaden falla. Adrian kände att han om inte ända in i hjärtat, åtminstone kom in under ett av Becca’s många lager. Hon berättade om sina intressen och ambitioner. Hur viktigt familjen var för henne.Wn ny mjukare sida. Men hon var även brutalt ärlig när hon bekräftade att hon inte var intresserad av att bo i ett ruckel i framtiden. även om fet var med den stora kärleken….

2016-05-15_03-31-57

När dejten var över kände Adrian att han hade fått bättre förståelse för vem Becca var och vem kunde motstå en kram från en drop-dead-sexig kvinna?

2016-05-20_17-34-30

Sista dejten ut var Julia. Hon hade genom sitt driv och sin passion för sina intressen fascinerat Adrian sedan de först möttes. Han bara måste ta reda på mer om henne!

2016-05-20_17-35-16

Inspirerad av tidigare lyckosamma dejter så gick Adrian ut hårt och flirtade med Julia. Vilket hon visserligen verkade uppskatta, men samtidigt så såg han en irriterad rynka börja formas mellan hennes ögonbryn och han bytte snabbt samtalsämne. Att prata jobb och politik – det måste vara säkert eller?

2016-05-20_17-36-05

Trott eller ej, i och med att de vågade ge sig ut i det gungfly som var samtalsämnen att INTE prata om så lyckades de hitta en gemensam plattform  som fick resten av kvällen att flyta på. Visst, diskussionerna hettade till ibland, men Adrian insåg att det var när Julia fick prata om det hon verkligen brann för som hon verkligen blommade ut!

2016-05-20_17-38-32

Dejten gick alldeles för fort och Adrian kände att han aldrig ville att det hela skulle ta slut! Men de hette speed-dejter av en god anledning!

———————————————————————————————————————————

2016-05-20_17-45-31

Dag 4 – utröstnings dag och Adrian visste inte alls vem han ville ha kvar, eller vem som skulle röstas ut. De verkade alla vara trevliga tjejer, var och en på sitt sätt!

2016-05-20_17-44-12

Trots den elektricitet som hade förekommit mellan Adrian och Olivia tidigare så var det inte något som Olivia visade upp. Istället höll hon sig för sig själv i köket, Kanske ville hon inte strö salt i såret för de andra deltagarna?

2016-05-20_17-46-30

Att det rådde nervositet bland deltagarna inför den första utröstningen var uppenbart. Till och med Robin, som redan hade en ros och därför satt säkert var noga med att få en liten pratstund med Adrian i soffan.

2016-05-20_17-48-23

Eftersom Adrian inte hade pratat mer än sporadiskt med Veronique första kvällen och dag 2 vid fiske-utmaningen så bestämde han sig för att ta henne åt sidan en stund på morgonen. Ute vid terassen välkomnade Verro honom med en varm kram och han kände att han nästan blev lite förföriskt yr av hennes blommigt doftande parfym. Om han bara skulle kunna gå efter en kvinnans doft så hade hon definitivt varit en tio-poängare!

2016-05-20_17-48-55

-Alltså, om jag kunde välja mellan att bo i en stuga i skogen utan toalett och varmt vatten och äta gammal möglig ost? Då skulle osten vinna med hästlängder!

Det var ganska uppenbart att Veronique inte var någon natur-människa…..

2016-05-20_17-49-37

-Jag, eeeeuhm glömde bort att jag hade lite grönsallad på spisen. Ciao beautiful…..
Adrian visste inte riktigt vad det var som hände. Han hade tyckt att de hade pratat bra han och Veronique och plötsligt så snoppade hon av honom och vände ryggen åt honom. Kvinnor! Han skulle aldrig förstå sig på dem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *