[Bachelor Challenge] Utröstning #1

Hej!

Sent om sider så är det nu dags för den absolut första utröstningen! Så dags för er läsare att rösta på vilka av tjejerna som ni skulle vilja få vara kvar en vända till!!!

Nedan har ni röstnings-formuläret. Där finns de sex tjejerna som riskerar att inte få en ros (Robin har ju redan en ros och sitter alltså säkert) att rösta på! Ni kan rösta på FEM tjejer samtidigt. Så den tjej ni inte röstar på är den sim som ni inte vill skall vara kvar! Skriv gärna en kommentar och motivera ditt svar! För den riktigt passionerade så finns det en möjlighet att rösta en gång varje dag fram tills röstningen stänger om typ en vecka!

Lycka till tjejer! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *