Våra Bästa År – Welcome to the Pancakes! (Kapitel 1)

Jag har hur länge som helst velat spela någon form av rotational play igen efter att jag helt enkelt inte blev nöjd med min tidigare. Så nu när försommarvärmen kommer så gör jag slag i saken! Mina regler är inga regler utan snarare riktlinjer, men förklarar väl ganska mycket vad det hela går ut på….

 • Mitt huvudsakliga fokus kommer att ligga på infödda NPC – simmar och deras släktingar och partners. T. ex The Pancakes, Familjen Spökh etc etc. Hemlösa simmar, eller simmar som flyttas in i hus mha MC Control Center får gärna delta i historien, men blir aldrig en del av rotaionen.
 • Åldrande kommer att vara satt på av – rakt över för alla spelade simmar. Möjligen, möjligen att jag slår på åldrandet så småningom för icke-spelade simmar. Men det blir inte förrän en bit in i rotationen.
 • Jag är fri att spela simmarna hur jag vill – det är mitt spel after all. Men önskningar/whims och eventuella ideer från tankebubblor har prioritering och förtur. Samma gäller för Ambitioner!
 • Varje rotation varar i ungefär 7 dagar – från Söndag till Söndag om inget oförutsätt inträffar!
 • Jag får byta utseende på simmar, men inte egenskaper och Ambitioner!
 • Relationer och förhållanden skall komma autonomt och inte tvingas fram!
 • För att gynna och stimulera ovanstående så SKALL varje sim spendera 2 dagar varje vecka då hen på en allmänning får helt fria tyglar. Enda styrning jag får göra är att introducera nya simmar och välja att åka hem. Inget annat!

Men med detta sagt, låt mig introducera första Rotationen: Familjen Pancakes!

Bob Pancake:

 • Grisig
 • Ensamvarg
 • Dyster
 • Har 3 i Matlagning + Mixologi
 • Jobbar som kock (nivå 3) och har ambitionen Matlagningsess
 • Jag tyckte han såg mer än lovligt sjabbig ut, så han fick en liten snabb make-over!
Bob Pancake

Bob Pancake

Elisa Pancake:

 • Ordentlig
 • Perfektionist
 • Materialistisk
 • Hennes dröm är att bli rik och berömd (Herrgårdsbaron), men hon har för tillfället inget jobb.
Elisa

Eliza Pancake

Trots sina olikheter så verkar de få sitt äktenskap att fungera peppar, även om jag ibland undrar hur 17 de står ut med varandra….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *