Hur du tar bort sk Plumbbobs ur Sims 4

Plumbbob

Om du är som jag så älskar du säkert att ta riktigt bra, stämningsfulla bilder i Sims 4. Väldigt mycket ivägen kommer då alla de där grupp-ikonerna och förhoppningsvis gröna sk plumbbobs. Vet inte hur det är med dig, men för mig är det jätte-störande. Fast frukta icke! Det finns en väldigt enkel fix så kan du ordna det här hur enkelt som helst:

 

Steg 1: Gå in i följande mapp och öppna den fil som kallas för Default där: Program (86x) > Origin Games  > Sims 4 > Games > bin. Lämpligast program att öppna i är typ i en enkel textredigerare som Anteckningar.

Steg 2. OBS! Glöm inte att göra en säkerhetskopia om du är riktigt nojjig. Annars går det att noll-ställa om du reparerar ditt spel!

Steg 3. Sedan är det bara att ändra de olika siffror som finns LÄNGST TILL HÖGER under den kategori som heter [Plumbbob] till 0.00. Kika på bilderna längst ner här så fattar du bättre!

Steg 4. När du sedan är färdig så är det bara att trycka på Spara och ladda upp ditt spel så kommer det att se ut som bilden längst ner till höger!

Plumbbob3

OBS! Kom ihåg att dessa inställningar kommer att noll-ställas efter varje patch, och/eller expansion/stuff/game pack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *