Kom Titta – Se vad jag hitta! Mina cc – fynd, del 1

Jag har blivit barnsligt förtjust i att ladda hem olika sängramar + madrasser till Sims 4. Största anledningen att de sängar som finns utan cc är så kräk-fula… Detta är den första ramen jag för dubbel-säng jag laddade hem från Plumbpool. Det härliga lapptäckes överkastet kommer från budgie2budgie. Det enda abret här är att madrasserna är super-statsen. 10 i komfort, energi etc rakt igenom. Men det ämnar jag ändra med Sims4Studio så fort jag får tid att andas! Det här är en recolor från Vernaka’s TS4 madrasser fö!

Tavlorna är tjusiga favoriter de också från Teanmoon. De fanns i flera set med både växt och fisk-print. Tyckte de var lämpliga då Simons och Miriams huvudsakliga inkomst faktiskt är just trädgård och fiske! Teanmoon har så mycket fint så därför får ni hela länken till hennes simblr. Tavlorna hittas ett par sidor ner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *