MC Command Center – En Introduktion

MC Command Center är för Sims 4 vad NRAAS Storyprogression & Master Controller var för Sims 3

En av de där små frustrationerna som gjorde att jag faktiskt slutade spela Sims 4 efter ett kort tag hösten 2014 var det faktum att i sitt omoddade orginal saknade storyprogression whatsoever. Jo visst jag förstår tanken med de hemlösa simmar som skapas etc. Fast det fungerade bara hjälpligt, så efter att jag plötsligt satt där med ett helt kvarter av gamlingar så slutade jag spela ledsen över ett spel med en sådan potential hade gjort en så makaber miss. Sedan kom då MC Command Center i mars 2015 och resten är…. tja vad brukar man säga…. är historia!

MC Command Center är i sin nuvarande form ett multi-funktionellt mod. Det hjälper dig med allt från bra och intelligent (!) Storyprogression, fuskkommandon med bara en knapptryckning till informationskontroll och olika fuskkommandon. I dagsläget så finns det 12 olika moduler, som du antingen kan ladda ner enskilt var och en för sig eller alla på en gång (Med ett undantag)! Dessa är:

 

 • MC_CmdCenter
 • MC_Appearance
 • MC_Career
 • MC_Cheats
 • MC_Cleaner
 • MC_Clubs
 • MC_Dresser
 • MC_Occult
 • MC_Population
 • MC_Pregnancy
 • MC_Tuner
 • MC_Woohoo
 • McCmdCenter_ScriptAndPackage

 

Beskrivning:

CAS Här jobbar vi med utseende av kroppsdelar och hudtoner. Vi kan ställa in inom vilka fysiska mallar spelet skall skapa våra NPC – simmar.

Career  Det går tyvärr inte att göra så mycket med karriärer i Sims 4. Det lilla som går, hittar du här

Cheats  Här hittar du en hel hög med fusk-kommandon som är behändig om du så önskar, men inte ids skriva i kommando fönstret. Fusken hittar du antingen för globala fusk genom att klicka på brevlådan >> MC Command Center, eller genom att klicka på en valfri sim och sedan välja MC Command Center.

Cleaner  Hanterar storstädning så väl som vardagsputs av olika saker, som tex att rensa ut spöken eller synkronisera glasögon och efternamn.

Clubs  En liten men naggande god modul som framför allt ser till att alla klubbar hela tiden har aktuella och relevanta medlemmar

Dresser  Hjälper dig att svartlista klädeplagg du hatar, och vitlista sådant du älskar

Occult Med denna kan du om du äger Get to Work kontrollera dina aliens i din värld. Äger du gamepacket Vampyrer finns det några kontroller inkluderade här också för dem.

Population Detta är en av de två moduler som de flesta som laddar ner MC Command Center är ute efter. Den hjälper till att styra demografin i vår sim-värld. Enkelt förklarat: Vem som bor med vem och hur många.

Pregnancy  Det här är den andra modulen som främst letas efter. Den styr vem (av NPC) som får barn med vem, hur många och delvis vem som gifter sig med vem. Det är här du t. ex hittar möjligen till samkönad graviditeter….

Tuner  Justerar hur vissa funktioner och interaktioner fungerar i spelet. Tex att ”Fråga om Singel” är en vänlig interaktion istället för en flirtig sådan.

Woohoo  Den här modulen är kategoriserad som innehållandes vuxen-innehåll och hittas därför i egen nedladdning. Även om långt ifrån allt är användbart så finns det många saker här som är riktigt användbart, som kärlek över åldersgränserna, riskabelt myspys eller Myspysfärdighet!

Läs mer om MC Command Center och ladda ner denna fantastiska mod här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *