Vita Drömmar – En Berry Sim Saga i Sjukhusmiljö – Del 1

Så här är det då! Något jag har lääääääängtat så enormt mycket efter, men min perfektionism har satt käppar i hjulet för det: Min första Lets Play som inkluderar Sweet  Berry Sims! <3 <3 <3 Sweet Berry är ett fenomen som handlar om att du egentligen tar vilken utmaning som helst, men du låter dina simmar ha hudton och hudfärg i alla regnbågens färger. En Legacy gjord med Berry Sims kallas för övrigt Rainbowcy.  Det var ganska lätt i Sims 3 då vi hade Create a Style. Men i Sims 4 har det varit lite svårare. Men inte omöjligt som ni ser. Det enda som har stoppat mig har varit min egna perfektionsim tror jag. Men nu är jag här. ÄNTLIGEN!

Vita Drömmar är inspirerad av att jag i veckan började läsa en hel del läkarromanser som e-böcker på Storytel och började fundera hur det skulle se ut i spelvärlden. Det passar bra för mig att fokusera på Doktors-karriären då jag aldrig kört längre än lvl 4 på den. Än mindre fokuserat på ambitionen Serieromantiker då jag är en snäll flicka – egentligen…. Som jag säger i början av videon så är det här en Let’s Play som jag gör med lite av en klackspark. Dels för att komma över min egna perfektionsim som sagt. Men även för att bygga upp ett ”stall” av Sweet Berry sims för en framtida Rainbowcy eller liknande!

Hoppas ni gillar det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *