MC Command Center – Nedladdning och Installation

I den här posten skall vi kika på var du hittar och laddar ner MC Command Center + hur du installerar modden på din dator!

Nedladdning

Modden laddar du ner på dess egna sida! Observera att det finns två nedladdningar: En för MC Command Center som innehåller majoriteten av moduler du behöver och en för MC Woohoo som innehåller mer vuxen-graderat innehåll.

Installation

  1. Alla filer kommer att laddas ner i formatet .rar. Därför behöver du ett program som kan hjälpa dig att packa upp dessa filer. Jag använder mig av winRAR. Men det finns många olika varianter.
  2. Lokalisera dina nedladdade rar. filer och högerklicka på dem.
  3. Välj Extract file och välj din mod-map att extrahera filerna till. Dokument > Electronic Arts > Sims 4 >Mods. Observera att om du vill organisera dina moddar så är det ok för skript-moddar att läggas EN folder-nivå under huvudfoldern, men inte djupare.
  4. Är allt installerat som det ska bör det se ut ungefär så här:

installation

Innan du börjar spela

Innan du startar upp ditt spel efter att ha installerat en mod för första gången behöver du kontrollera att ”Aktivera eget innehåll och moddar” och ”Tillåt skriptmoddar”  är ibockade. Dessa alternativ hittar du under Spelalternativ >Övrigt. Observera att varje gång spelet uppdateras (Patch eller någon form av expansion/Game pack/Stuff pack) så behövs dessa rutor bockas för igen!

Hur vet jag att det fungerar?

Om MC Command Center är nedladdat och installerat som det skall så kommer du att få upp en blå notisruta i övre högra hörnet som välkomnar dig till MC Command Center + anger versions nummer (Se bilden allra högst upp i posten!).

I nästföljande kapitel kommer jag skriva lite mer om de olika modulerna och vad de gör för något. Men MC Command Center är egentligen en ganska intuitiv mod att leka runt med. Det är fullt möjligt att lära sig alla funktioner genom trial and error. Det som är jätte-viktigt dock är att du INNAN du gör någon förändring som du inte vet konsekvenserna av i MC Command Center att du alltid sparar en extra gång i en NY sparfil så att du om allt imploderar omkring dig kan gå tillbaka till före du gjorde ändringen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “MC Command Center – Nedladdning och Installation

    • Då både mitt spelande och bloggande har legat nere i över ett halvår så hoppas jag verkligen att du har lyckats ladda ner MCCC långt tidigare :-S Om du fortfarande sitter fast så kan du prova nu igen. Jag såg att det hade smugit med en liten ändelse i slutet av länken som inte skulle vara där. Nu är detta åtgärdat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *