MC Command Center || MCCC Inställningar || Del 2

I del 1 om MCCC Inställningar så tog vi upp de tre första menybitarna som dyker upp under MC Commandcenter menyn MCCC Inställningar som du når genom att klicka på en dator i spelet och välja MC Command Center från pajmenyn där. Nu fortsätter vi med de tre nästa:

  • Pengar Inställningar
  • Pausa vid Ny Zon
  • Sätt tillbaka böcker

Pengar Inställningar

Betala Barnunderhåll

Du kan välja om din sim skall få underhåll för egna barn som bor hemma, men vars andra förälder inte bor på samma plats. Du kan välja mellan gifta simmar, ogifta eller alltihop. Observera att med det här påslaget så kan du även få BETALA underhåll! Underhåll betalas (ut) på måndagar.

Barnunderhåll Procent

Här kan du styra hur mycket som skall betalas ut i barnunderhåll per barn varje vecka. Underhållet är procentbaserat på den betalningsskyldiges hushållsinkomst + tomtvärde (Alltså är det alltid bra att ha one-night stands med någon bofast…). Standardvärde är 1%. Detta innebär att i en alldeles nyskapad spelfil får Johnny Zest betala $200 i underhåll varjre vecka. Ett kärleksbarn till Geoffery Markövertag får en bra bit över $1000 varje vecka! Men som sagt, det här kan du ändra efter eget behag!

Ändra Räkningar Procent

Den som har mest saker när hen dör får högst räkningar! Ganska enkelt eller hur? En av problematiken hos Sims 4 att efter ett tag så tjänar du så pass mycket pengar att räkningar inte längre är ett problem. Det du kan göra då är att ställa in så att dina räkningar blir procentuellt dyrare. Denna inställning skiftar från -100 (inga räkningar) till 100 (Räkningarna dubbleras). -100 är perfekt vid utmaningar där du vill att räkningar inte skall tas i beräkning (Ha ha). Som t. ex Bachelor Challenge. Gäller inte för lägenheter i expansionen Stadsliv.

Lägenheter Räkningar Procent

Samma som Ändra Räkningar Procent . Men gäller bara för lägenheterna i expansionen Stadsliv.

Övriga Inställningar

Pausa vid ny Zon

Hur klarade jag mig utan den här inställningen någonsin ever? Ganska grundläggande: Ditt spel pausas vid varje zonövergång. Vilket rent praktiskt innebär att du kan ladda ditt spel och gå och koka kaffe medans du väntar. Precis som på den gamla goda Sims 3 tiden… Default är avaktiverad, så den här inställningen måste du aktivera för att få tillgång till.

Sätt tillbaka böcker Fix

Precis vad det låter som. Av någon outgrundlig anledning så älskar våra simmar att drälla böcker (inklusive läxböcker) omkring sig. Om du aktiverar detta så kommer din sim automatiskt ställa tillbaka böcker som är färdiglästa. Standard är avaktiverad så den här inställningen måste aktiveras för att fungera.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “MC Command Center || MCCC Inställningar || Del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *