Marigold är mer än en Grönsak! || #buildnewcrest

Det här är historien om familjen Marigold och deras försök att bygga upp Newcrest till ett fantastiskt blommande metropol [!]. Reglerna är utefter #buildnewcrest, med modifikation för småbarn såklart då! Enjoy….

Mitt namn är Alex Marigold och jag är en tvätt-äkta göno-fil: Jag älskar naturen, att äta vegetariskt och att försöka leva av vad naturen har att ge mig! Tanken på att få slå mig ner här i Newcrest och försöka bli helt självförsörjande så småningom på vad jag kan odla är en barndomsdröm jag haft länge. Och nu är den sann!

Förutom att odla frukt och grönt så försöker jag fånga grodor också. De är faktiskt ett av de enda kött- produkter min känsliga mage kan tåla – grodlår: Mums!

Fiskar gör jag mest för mitt höga nöjes skull. Plus för att jag har läst någonstans att fisk är det allra bästa gödselt för små plantor.

Att leka arkeolog är något jag gör på den lilla fritid jag nu eventuellt har. Vem vet? Kanske jag rent av hittar en skatt?

När det gällde karlarna så hade jag som vanligt inte särskilt med tur. Rocco, snyggingen som jag först hittade utanför tomten visade sig vara gay och förtvivlad över att ha krossat mitt hjärta.

-Men alltså, skulle du inte ha tänkt på det liiiite tidigare innan du började flirta med mig liksom???

Jag började alltmer känna hur min biologiska klocka hur den tickade. Det var svårt att se alla bebismagar därute.

Jag kände att jag snart blev tokig!

 

När skulle MIN tur vända?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *