Marigold är mer än en Grönsak! || #buildnewcrest || Kapitel 3

I slutet av graviditeten så kände jag mig verkligen stor som ett hus. Inte så konstigt kanske då det visade sig att jag väntade tvillingar! Det blev en liten Daisy och en Dennis <3

Dagarna som bebis-förälder krävde sina uppoffringar. Men jag försökte ändå ta mig tiden att göra ett yogapass varje morgon.

Och min trädgård, min älskade trädgård var högsta prioritet så klart. En dag visste jag att den skulle vara den vackraste trädgården i världen!

I takt med att Dennis och Daisy växte upp så krävde de också allt mer omvårdnad. Som till exempel att lära dem båda att prata.

Men vår lilla familj gick lite mot strömmen i och med att det under hela barnens uppväxt så var det Akira som tog den centrala rollen som förälder och uppfostrare. När jag var ute i trädgården och pulade så var det till exempel han som alltid läste godnatt-sagor för Daisy.

Och jo, det var ganska uppenbart att Daisy var ”pappas flicka”. När han hissade henne högt upp i luften så kiknade hon alltid av skratt.

Men Daisy kunde också sitta långa stunder och roa sig själv med familjens gemensamma läsplatta.

Lite pö om pö började jag kunna dekorera vår lilla trädgård. Men jag vet inte om jag tyckte att fågelskrällena verkade särskilt tacksamma över det…

 

Men trädgården blev en plats där vi spenderade alltmer tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *