Drifter Challenge || House 001 || Introduktion

Välkomna alltså till Drifter Challenge – Hus 001! Reglerna för Hus 001 är enkla:

  • Bygg ett hus värt minst $30 000 och det innan grundarens förstfödda fyller Ungdom.

Min grundare heter Autumn Drifter och har egenskaperna: Naturälskare, Geni och Galen. Galenskaperna är en genetisk åkomma som även ger henne detta spektakulära utseende

När du börjar första huset är både Oasis Springs och Willow Creek helt tomma (Det finns en sparfil att ladda ner för detta!) och du flyttar in på 20 X 15 tomten Agave Adobe.

Autumn gifte sig snart med Paolo Rocco som jag har hunkat upp lite. Observera attt den ENDA simmen som jag aktivt får spela eller styra är Autumn!
Autumn är lvl 6 (eller var det 7?) i doktorskarriären, men är just nu mammaledig på heltid (aka semesterdagar) för att ta hand om lilla solstrålen själv Bianca. Hon är fö en Klängig unge. Precis som med Paolo så får vi inte styra Bianca, men vi får kontrollera hennes behov.
Jag har ingen bild på Autmns ödmjuka början. Men ville bara skriva att de flesta av Drifter husen (24 totalt) börjar du med $0 simdaler på fickan. Det här är Autumns hus några dagar in. Ni skall få gå på husesyn så småningom på hur huset ser ut idag!
Och tiden går. En efter en åldras simmarna. Först Paolo….
….sedan Autumn….
och sist Bianca! Lyckades få upp alla Biancas småbarns-egenskaper till lvl 3 så hon tog med sig egenskapen Lyckligt Småbarn, vilket ger henne 10% snabbare av byggande av egenskaperna.
Det här är Bianca som Barn. Jag slumpade hennes egenskaper och ambition till Geni (baserad på föräldrarnas egenskaper) och Genibarn.
Iom att Bianca blev ett barn så kunde Autumn känna sig trygg med att gå tillbaka till jobbet igen. Som sig bör så laddade hon ordentligt med lite power-dricka
 Det visade sig att Autumn var lvl 6 Sjuksköterska trots allt. Vilket innebär undersökande av öron….
…att skanna kroppar för att förhoppningsvis så småningom kunna ställa rätt diagnos. Så här i början så fumlar hon fortfarande en hel del.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *