Drifter Challenge || House 001 || Kapitel 1

Autumn hade idag möjlighet att smita iväg en liten stund för en kärleksstund med sin ”work-husband” Davin. Davin var den spelskapade simmen som dök upp typ 1 dag efter Autumn gift sig med Paolo Rocco. Typiskt – för han är verkligen to die for! Får fråga skaparen om skilsmässa är tillåtet så småningom

När alla patienter har blivit diagnosticerade och behandlade så har även Autumn tid för en snabb macka i cafeterian.

Men alla oregelbundna tider, och mat på stående fot har satt sitt märke på Autumns kropp. Hon får lite panik och började en hård tränings-regim.

Men trots att Autumn och Paolo arbetar olika tider (Paolo är fortfarande maskot för lokala idrottslaget). så hinner de för det mesta med att äta mat tillsammans.

Bianca är vetgirig och Autumn köper ett schackbord så att hon och dottern kan samtala om dagen och spela lite schack på kvällarna för att koppla av.

Så här SÅG Biancas barnrum ut efter… En blivande pyroman kanske?

Detta var efter att Bianca fick för sig att ta sig an ett alltför avancerat recept vid experimentbordet och satte eld på sitt rum! PAAAANIIIK! Jag satt bokstavligt på nålar med hjärtat i halsgropen av rädsla för att Bianca skulle brinna inne. Men hon överlevde. Puh!

Läxläsning – Fokuslampor for the win!

Och här en av nackdelarna med Drifter Challenge: Barnens benägenhet att vilja sova på helt FEL plats. Här tar Bianca en tupplur i soffan…

Eller oviljan att duscha när man stinker. Tur att mamma är galen och älskar Bianca till månen och tillbaka…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *