MC Command Center || MC Career

Det här är troligtvis den minsta modulen i modulgruppen MC Command Center. Men det har inte att göra med någon ovilja eller oförmåga hos skaparen av modden Deaderpool. Det har istället att göra med det faktum att just karriärer verkar vara extremt hård-kodat in i spelet. Det går helt enkelt inte att pilla i… Men lite godsaker finns det!

Fyll i Enbart Inaktivas Karriär

Med EA-standards (= Avaktiverad ) kommer spelet bara att hoppa över aktiva simmar när den delar ut ”lämpliga” karriärer. Detta innebär att om du t. ex spelar någon form av ”Rotational Play” så kan du komma tillbaka till en spelad familj några spelveckor senare bara för att upptäcka att Mästerkocken i huset har bytt karriär till Polis etc. Med den här inställningen aktiverad så hoppar spelet även över spelade simmar, inte bara aktiva simmar när olika karriärer delas ut.

Tonåring/Vuxen/Åldring Anställning Räckvid

Tre olika val som hjälper dig att bestämma ungefär hur många i varje åldersgrupp som skall jobba. Av någon konstig anledning så ställs det inte in i fasta siffror utan i räckvidd. Så som standard så ställs det in för alla åldrar att mellan 70 och 80% skall arbeta. Men du kan t. ex se till att alla åldringar får pension och gyllene år och ställa in det på 10 – 20% istället så slipper du förhoppningsvis ha soöken som jobbar på sjukhus etc.

Så, mer finns det tyvärr inte att berätta om MC Career. Nästa gång skall vi fortsätta med modulen MC Cleaner. Tills dess: Simma lugnt! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *