Föräldraskap || Sims 4 GP #5

I dagarna annonserades temat för det femte gamepacket för Sims 4: Föräldraskap! Äntligen kommer vi att kunna få fokusera mer på just det där med föräldraskapets våndor, vedermödor och lycko-stunder! Av alla de kommentarer jag har läst kring detta GP så är det många som är överförtjusta. De har länge längtat efter att kunna få just mer tid tillsammans mellan barn och förälder.  Jag ser det ur en liten annorlunda synvinkel. För mig är detta GP ett paket som radikalt kommer att påverka MÅNGA av mina favorit-utmaningar! Ta t. ex the Drifter Challenge som jag spelar just nu. I majoriteten av de del-utmaningar du gör här så är det bara din aktiva arvinge som du får styra. Alltså så får du varken aktivt styra smårbarn, barn eller tonåringar i familjen!  Hur kommer ett familjestyrt GP påverka denna utmanings utfall? Andra utmaningar som påverkas är t. ex: Heirs2Ruins, 100 Baby Challenge, Runaway teen, Building Newcrest, Apocalypse Challenge osv.

 

En annan sak som jag är väldigt nyfiken på är hur det är tänkt att tonåringarnas (och barnens?) egenskaper kommer att påverka den vuxna simmen? Kommer du, precis som med småbarn bara få fördelar i vuxenlivet eller kommer du kunna få nackdelar också om dina föräldrar övergav din uppfostran till vargarna? Jag hoppas det sistnämnda, då det skulle vara bra om det fanns något som balanserade ut alla belönande egenskaper!

Nedanför några av mina favoritbilder från trailern:

Tonåringar kommer att kunna få finnar! Undrar om vi kommer att kunna behandla dem? Om simmarna får fler av choklad?

Tydligen så kommer svordomar och annat opassande beteende introduceras till Sims 4 via detta GP!

Massor med nya saker! Det jag är extra nyfiken kring är den svarta tavlan i övre högre hörnet. Vad är det för något? Belöningsschema?

Jag är bara måttligt imponerad av att få mer saker att göra tillsammans med simmarna. Kommer säkert ändra mig. Men det skall ändå bli kul med alla nya byggsatser att bygga tillsammans! Frågan är om du kan använda alla av dem och hur du får tag på dem?

Och som sagt, mycket nya saker för alla barn-åldrar. Bland annat ordentligt opassande beteende. Undar hur det kommer att påverka spelet i framtiden?

Verkar finnas en hel del nya interaktioner för småbarn också. Tex att du kan påverka dem från början mot ett specialintresse. Men allra mest så är de bara sååååååå söta! <3

GP släpps över hela världen den 30 maj. Men innan dess kommer EA ha en live-sändning för att demonstrera hela GP som brukligt är – den 26 maj håll ögonen öppna! Om ni inte orkar vara uppe (brukar bli sent runt midnatt svensk tid) så spelas sändningen alltid in!

The Sims 4 Parenthood: Live Broadcast on Twitch (May 26th, 2017)

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *