MC Command Center || MC Cleaner

MC Cleaner kan jämföras med en jättelik dammsugare som kan programmeras att med jämna mellanrum suga tag i, och städa bort alla icke önskvärda saker, personer och relationer!

Rensning av Sim…

Synka namn efter giftemål

Om den här funktionen är aktiverad så kommer simmars efternamn att synkas  till att bära mannens efternamn (gay-par synkas slumpmässigt). Denna funktion gäller för aktiva, spelade och NPC. Tyvärr finns det ingen inställning att välja på vilket sätt du vill synka namnen (tex efter kvinnans efternamn) så när jag t. ex spelar min Drifter Challenge med många kvinnliga simmar så har jag valt att avaktivera denna funktion.

Föremålsrensning…

Synka Glasögon

Ser till att synka alla simmars glasögon så att dessa bara bärs när det passar. Inte i badet eller när du skall sova t. ex!

Ta Bort Föremål

Det här är själva av – och på-knappen när det gäller  att rensa bort föremål. Om denna är aktiverad så kommer föremåls-larm köras varje tisdag, torsdag och söndag.

Rensa Föremål Baserat på Ålder

Här ställer du in vilken ålder som du vill ska gälla för föremålsrensning: Småbarn – Åldring

Rensa Föremål Baserat på Kön

Här ställer du in vilket kön du vill skall gälla för föremålsrensning.

Rensa Föremålsdelar

Här ställer du slutligen in vilka delar du vill rensa. Bara din fantasi och himlen sätter gränser här! Du kan ställa in att städa bort allt från make-up, till ansikten och såklart specefika klädkategorier. Det här är en bra av-och-på funktion. T. ex om du jätte-gärna vill se till att lägga all make-up själv på dina simmar så kan du ställa en rensning av rogue, eyeliner etc ett alarm. Sedan kan du gå igenom sim för sim och själv fixa makeupen. När du är färdig stänger du sedan av alarmet. Jag tänker att det också är bra om du vill att dina simmar skall ha en naturlig look till vardags och en mer piffat målad look vid fest. Jag vet en spelare som rensade bort alla ringar på vänster ringfinger… På så sätt kunde hon sedan fixa till så att alla gifta simmar fick korrekta vigselringar. Himlen är gränsen!

Rensning av Grannskap…

Rensning av Spöken

Du vet den där fascinerande känslan av att åka till BB i Willow Creek (eller var det nu ligger) för att föda din Legacy-arvinge och bara mötas av spöken i personalen? Creepy minst sagt! Detta sker i spelet för att spök-formen är en odödlig persona och om spökena inte individuellt skickas tillbaka till vart de nu kom ifrån så stannar de kvar i världen. Denna funktion rensa ut ALLA överflödiga spöken en gång i veckan.

Hoppa över Familjespöken

Problemet med ovanstående funktion är att det verkligen rensar bort ALLA spöken.  Även dina simmars släktingars släktspöken. Om du t. ex spelar en Legacy och spelar med det inbyggda släkträdet innebär det att tidigare generationers simmar kommer att försvinna efter att de rensats ut. Genom att välja att hoppa över familjespöken stoppar du MC Cleaner från att rensa ut just familjespöken. Puh!

Relations Rensare

I patchen som släpptes kring det att den andra expansionen till Sims 4 släpptes så ändrade EA på hur relationer fungerar. Helt plötsligt kunde en sim du träffade igår helt ha glömt bort dig imorgon. Synnerligen irriterande! Framför allt för de som spelade Rotational Play! Mha MCCC så kan du fixa till detta! När du klickar på ”Hushåll att Rensa” så kan du välja vilken kategori av simmar som skall inkluderas i rensningen: Vill du att ALLA även ditt aktiva hushåll skall rensas ut? Eller vill du att dina aktiva eller spelade simmar skall förskonas? Valet är ditt och det finns många olika varianter! Fliken ”Relationer att Rensa” hjälper dig sedan att välja vid vilken relationsnivå du vill att relationer skall rensas: Ska det bara vara simmar du nyss blivit bekant med? Eller ska alla som INTE är din själsfrände glömma bort dig imorgon? Måndag hela veckan eller nåt… För att sedan aktivera denna inställning så måste vi hoppa tillbaka till MCCC Inställningar >>>Relations Inställningar >>> Relations Gallring.

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *