The Blessings of Nana-Buluku || 100 Baby Challenge 2.0 || Del 6

Haaaallooooooh! Jag håller som bäst på att förbereda mig inför morgondagens släpp av EAs 5 Gamepack: Familjeliv! Och vilken familj är bättre att testa de nya familjeinteraktionerna än min 100 Baby Challenge 2.o? Men för att det skall fungera och ni kunna hänga med i svängarna kommer en liten uppdatering kring vad som har hänt:

Cassandra leker och frodas….

…och är inte så medveten om sin nya lille-bror: Darling. Men söt är han ändå!

Bast var den första av trillingarna att åldras upp till tonåring. Är det bara jag som älskar stilstudien här? Hon smakar egentligen på glasyren, men ser nästan ut som hon pekar finger…

Bast är Galen och Snobbig efter sin pappa Lobo.

Bast har helt klart ärvt sin mammas ansikte och vackra mörka hy, men håret är pappas.

Angelo jobbade jätte-hårt in i kaklet fredag eftermiddag i skolan. Det betalade sig!

Han blev min allra första Sim att åldras upp till ungdom i den här utmaningen och alltså först att flytta ut!  Hans egenskaper blev till sist: Barnslig | Klumpig | Matfantast och hans Aspiration var till slut Nörd-hjärna. Innan han flyttade hemifrån så tog han även jobb som Tech-Guru.

Jag har valt att släppa alla Nana’s barn fria när de har vuxit upp och är ungdomar. Detta för att det först och främst skall bli jätte-spännande att se hur de sprider sina vingar och tar sig ut i världen. Men det betyder inte att det är en svår sak att göra. Hej då Angelo. Vilken fin ung man du växte upp till! Far väl!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *