Movin’ On Up || Introduktion

Mitt liv började på riktigt när jag skrek på Mor att jag hatade henne, att jag aldrig skulle  bli som hon. Den dagen jag rymde från det enda hem jag någonsin kännt  till så tyckte jag att det var en alldeles strålande idé. Jag kunde inte ha haft mer fel! Nu hade jag inga  pengar, inget jobb och jag var ensam i San Myshuno.

Välkommen till utmaningen Movin’ On Up! En utmaning ursprungligen skapad av en av skaparna bakom den berömda Legacy Utmaningen. Du kan finna alla regler här, men i korthet så är det en tillspetsad version av Legacy Challenge. Du startar i den allra billigaste av billiga lägenheter i San Myshuno och ditt mål är att flytta från lägenhet till lägenhet ända tills du har råda tt flytta till den stora takvåningen i San Myshunos egna modedistrikt. Precis som vanligt får du hela 0$ att röra dig med så ditt liv kommer inte att bli lätt. När du har alla rum i lägenheten funktionellt möblerade OCH har betalat minste en vecko-hyra så får du flytta till nästa lägenhet – om du har råd med depositionen!

Ashara Oswell är 17, snart 18 när hon har sitt stora,  livsavgörande brål med sin Familj och beslutar att visa Mor, Far och Hela-Den-Förbannade-Jäkla-Världen att hon har vad som krävs för att klara det på egen hand! Hyreskontraktet hon får tag på från ett internetforum kostar alla hennes besparingar i handpenning, och har stora brister, men åtminstone har den fyra väggar, och ett tak. Krit-siluetten i vardagsrummet bestämmer Ashara att hon ska täcka över med en matta så fort hon bara har råd. Värre är det med hennes pälsliga ofrivilliga sambos som bor i ett hål i väggen. Hon måste prata med vice-värden om det där.  Hennes egenskaper är Hetlevrad || Snobb || Utåtriktad. Inte de mest idealiska egenskaperna för att lyckas i den stora världen. Men Ashara har beslutat sig för att inte bara överleva utan även att verkligen göra det med A+ bland stjärnorna i himlen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *