Drifter Challenge || House 002 || Kapitel 6

Tårtdags!

Cassandra åldrades upp till en cool ung tjej med stora planer i livet!

Cassandra jobbade hårt på att bli grannskapets bästa lillasyster!

Men snart var det dags för ytterligare ett tårtkalas. Först lille-bror….

…sedan lilla-syster fick blåsa ut ljusen på tårtan.

Så här ser de kreativa illbattingarna ut som barn.

Bianca hade kännt sig ovanligt rastlös och obekväm i sitt eget skinn på sistone. Hon fick tips från en kollega som också jobbade för samma borgmästare som henne att ta familjen med till Granite Falls.

Det var förvånansvärt behagligt att sitta framför den falnande glöden och grilla sin egenfångade fisk.

Kidsen gillade det också. Fast de föredrog såklart mashmallows. Tur att de hade en hel skog att springa av sig i när de blev sockertokiga!

Hon tyckte det var så avslappnande. På semester kunde hon umgås med sina barn utan att skälla på dem.

Väl hemkommen så märkte Bianca omedelbart att hon saknade fridfullheten från Granite Falls. En liten del av det kunde hon återfå genom att fiska dock.

Semesterresan hade verkligen lärt Bianca mer än att se skogen bortom alla träd. Hade den här jättelika trädstammen verkligen funnits här tidigare?

Då hon ansåg sig vara plantofil och trädet såg lite ledset ut så provade hon att vattna trädets rötter. Det blev 356 vattenkannor innan Bianca ansåg att hon var helt färdig…

Men det bar frukt, eller ja inte egentligen. Trädet verkade dock bli än mer grönare om det nu gick. Fast en morgon märkte Bianca till sin fasa att en sektion av trädets jätte-rötter hade spruckit upp….

Bianca hade sett tillräckligt många skräckisar hemma på sin TV att hon visste att det inte skulle vara någon särskilt bra idé att faktiskt gåigenom öppningen bland trädets rötter. Hon visste också att ingen TV-hjältinna av rang i en skräckfilm någonsin lyssnar på logiken. Bianca kom ut i vad som endast kunde beskrivas som en helt ny värld. Grönt, frodigt, fuktigt… Var 17 hade hon hamnat egentligen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *