Drifter Challenge || House 003 || Kapitel 9

Mutationen i Drifter-släkten som gav dem deras unika hår och ögon slog av någon anledning extra hårt mot Cassandra. Ingen visste varför, men precis som när hon var liten så blev hon ofta mystiskt sjuk och för varje gång hon insjuknade kände hon att hon tappade allt mer grepp om verkligheten.

Fast trots det försökte hon leva ”som vanligt”. När Romantik-festivalen kom till San Mushyno så bjöd Charlotte sin syster med dit för att de äntligen skulle hitta en man åt Cassandra. Och plötsligt stod han där: Lång, stilig och lite mystisk. Cassandra visste säkert – hon var KÄR!

Men han var tydligen inte lika kär i henne och hon blev ensam kvar. Inte ens den berömda romantik-gurun hade några tröstande ord att ge. Hon tyckte att Cassandra skulle plocka rosorna medans hon kunde…

Cassandra tog Gurun på bokstavligen och utnyttjade tillfället på festivalen att plocka lite drakfrukt, lite liljor och inte minst: Lite paradisblomster!

Men fyrverkerierna som avslutade festivalen var helt oslagbara!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *