Drifter Challenge || House 003 || Kapitel 12

Bara några dagar efter att Bianca hade insjuknad så kom Liemannen på besök hemma hos Cassandra 🙁

Alfonso, en trevlig, men ganska barnslig karl hon träffat på Kryddfestivalen var den första att upptäcka vad som hänt.

Sorgen gjorde att som på beställning utslagen flammade upp som Cassandra levt med ända sedan tonåren. Men Alfonso verkade inte bry sig så mycket. I själva verket var han jätte-generös och det kändes verkligen som om något klickade mellan dem där och då.

Men när Alfonso hade gått hem till sig så blev Cassandras förvirring värre. Utslagen flammade röda och Cassandra kände det som om hon såg stjärnor, vare sig hon hade ögonen öppna eller stängda.

Så en dag, när hon som vanligt skulle ut och leka med Hugo, den enda varelse på denna jord som verkade förstå henne så såg hon att det stack ut en stor smaskig tårta på ett fat ur hans jättelika gosiga gap. Alla alarmklockor började ringa inom henne. Men Cassandra vars så förkrossade av sorg att hon inte tänkte sig för…

I flera dagar efteråt kände Cassandra sig väldigt skakig i hela kroppen. Men märkligast av allt var ändå att all hennes sorg och depressioner var som bortblåsta – tillsammans med de röda utslagen.

Juste place du har här syrran. Väldigt grönt… Cassandras yngre bror Carl hade inte alltid varit den smartaste kulan i påsen. Men var rolig och charmig och Cassandra älskade hans besök.

Nästan lika mycket som hon älskade Alfonsos besök. Cassandra hade haft rätt! Det var något som klickade mellan dem! En eftermiddag då Alfonso som vanligt kom på besök och frågade om än det andra kring hennes odling så tog Cassandra mod till sig och började flirta med honom.

Efter att Cassandra och Alfonso stått och små-flirtat en lång stund var Cassandra så granat-skadad av shocken av hennes mod att hon kände sig alldeles vimsig i kolan. Helt borta så tog hon tankspritt emot den framsträckta tårtan som hennes älskade husdjur Hugo bjöd på….

Cassandra kände det nästan som hon bara ville sjunka genom jorden av förodmjukelse när hon smutsig, stinkande och kletig kravlade sig upp ur koplant-spottet för att be Alfonso om ursäkt. Märkligt nog verkade han mer förundrad och fascinerad än bortskrämd.

Den eftermiddagen fick Cassandra sin allra första kram av Alfonso och hon undrade från vilken planet han kom ifrån. För inte kunde det finnas så här bra män på Jorden?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *