Drifter Challenge || House 003 || Kapitel 14

Det fanns en tid (för vad som kändes som en evighet sedan) då Cassandra trodde att Alfonso skulle bli glad över beskedet. Men när hon nu berättade att hon väntade barn blev han skogstokig och kallade henne allehanda öknamn.

Cassandra tog sin tillflykt till fisket. Hennes fokus var under flera veckor på att med sina bara händer fånga alla möjliga fiskar i Oasis Springs och Willow Creek. Denna fanatism skapade en distraktion, men det fanns fortfarande ett djupt hål i hjärtat.

Hennes kära syster Charlotte som märkte hur dåligt hon mådde bjöd med henne på en hemlig strandfest i Windenburg. Det var där hon träffade Derrick. Det var kärlek vid första ögonkastet och redan samma kväll hade han förklarat sin kärlek till henne med en ros.

Derrick var Oxe och hade allltså båda fötterna på jorden. Han var stor och stark och nere vid det utbrunna bålet så försäkrade han att han skulle ta hand om både Cassandra och hennes ofödda barn.

Det var bara ett litet problem. Derrick vägrade att gå med på en polyamorös relation. skulle de vara tillsammans så skulle det bara vara han och hon. Detta var dock inget som Cassandra var så orolig över. Hon hade en plan….

Senare samma vecka satte Cassandra sin plan i verket, med dödlig utgång. Till Liemannen gav hon vittnesmålet att hon inte hade en aaaaaaning om hur den fruktansvärda olyckan kunde ha hänt.

Liemannen var helt klart fundersam. Något lånat, något blått… Och varför såg han helt plötsligt två ljusare barn i Cassandras framtid? Cassandra kände själv sig mest sunkig och stor som en Godzilla-anka där hon vaggade fram i tredje trimestern.

Efter Alfonsos magiska ”försvinnande” passade Cassandra på att mjölka ut de sista dropparna från Hugo ordentligt. Vätskan i glaset var alldeles grå och rökig i motsats vid det allra första ”olyckan” som då hade varit alldeles blodröd. Cassandra funderade på vilka andra galna färger som kunde skapas av detta? Hmmmm….

Några dagar senare fick Cassandra värkar och åkte i ilfart till BB. Efter långa födslovåndor föddes Deuz Drifter, en frisk, om än något blå liten pojke. Han var inte särskilt kelen av sig dock. Vilken min….

Cassandra var mån om att smida medans järnet var varmt så kort efter Deuz födelse så flyttade Derrick in och de blev Herr och Fru Drifter tills slut. Grattis Cassandra! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *