Information om nytt gamepack släppt! [April, april!!!]

I dagarna så har vi nåtts av den tråkiga nyheterna att i och med att SimsGuru Drake inte längre jobbar för EA så kommer vi inte längre få något ”quartly teaser”. Vilket jätte-tråkigt, för jag gillade dem eftersom de ofta var riktigt smart gjorda. MEN EA rapporterar tillbaka att: ”Exiting news coming soon”! Det går såklart bara att gissa, men kanske handlar det om innehållet i nästa gamepack? SimGuruFool publicerade nämligen titel och koncept på sin twitter igår kväll. Hen fick snabbt dra tillbaka det så klart men inte förrän vi hade kunnat utläsa följande:

Nästa Gamepack heter följande: ”My First Snowbird”. Svensk titel är inte släppt ännu. Men det spekuleras om att detta pack kommer att heta ”Pensionärsjävlar” kort och gott.

Pensionärsjävlar kommer att vara ett gamepack helt inriktat på åldringar i Sims 4. Närmare bestämt de som gått i pension. Det kommer med en helt ny Florida-inspirerad semster-värld som bara pensionärer kan åka till. Andra feauters är:

  • Käpp och rullator som ny associar och gångstil
  • Nya spel/nöjen: Bridge, Canasta, Boule och bingospel
  • Flera nya interaktioner: Klaga över dagens ungdom, läsa dödsannonserna för gamla vänner, fälla krokben med käppen för förbipasserande
  • I den nya världen kommer din pensionär i max fem dagar flytta in i ett all-inclusive lyx-pensionärshem där all service är betald. Sann till namnet på gamepacken (Snowbirds) så kan du bara som sagt bo 5 dagar i taget i den nya världen. Sedan vill pensionären åka hem tillbaka till sin hemvärld igen för att träffa sin familj. Inte förrän hen har bott ytterligare fem dagar hemma kan hen åka tillbaka till pensionärshemmet
  • En rolig feautre som inte ännu är bekräftad är att våra gamla simmar nu kommer att kunna bli senila. De kommer alltså att helt glömma bort vad de tidigare gjorde och påbörja något helt annat helt plötsligt. Pensionärer som bor på hem kan rymma därifrån och vandra bort.

För mer information och nyheter kring det nya gamepacket så kan ni gå in här och läsa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *