Drifter Challenge || House 004 || Kapitel 22

Både Deuz och Frankie var överförtjusta i Christel och hon i dem visade det sig.

 

Allt gick så bra att Deuz till och med frågade om hon ville bli hans flickvän. Hon sa JA!

Vad säger du Frankie? Skulle du kunna tänka dig lite kvinnlig färgring härkomkring?

Dessa planer fick dock skjutas på framtiden. En sen kväll såg Deuz ett kraftigt ljussken utanför fönstret.

Vad, vad är det som händer? Deuz befann sig mitt i en stråle av ljus som sög upp honom.

Deuz återbördades till moder jord efter hela 6 timmar…

…utan att varken komma ihåg vad som hänt eller vem han hade mött under resan. Det enda han mindes var att han blivit alien-nappad!

Men Frankie, tja han verkade inte särskilt brydd av att husse just bevisat förekomsten av utomjordiska livsformer. Tänk vilken dröm att få vara en katt ändå! 🙂

Som ni ser så har jag kortat ner mitt skrivande ganska mycket just nu. Detta är för att jag har märkt att pga många omständigheter så har jag fastnat i att skriva kring de bilder som jag tar på mina historier. Det blir mer att jag försöker skriva Sims än att jag försöker SPELA Sims 4. Det blir en stor ångest att försöka få ner en god, lång text på papper och jag får inget alls gjort istället. Samtidigt så vill jag inte bara inte släppa mina Simmar och mitt spelande vind för våg. Jag vill lämna ett visuellt avtryck av min historia. Så då får jag föröska köra en slags gyllene medelväg istället. Hoppas det inte blir för många (ha ha) som blir besvikna och att jag kommer vidare i min utmaning. Jag har 20 hus till att spela igenom…. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *