MC Command Center || MC Dresser

OK, jag måste erkänna, jag är inte den som allra mest använder mig av alla funktionaliteterna i MC Dresser. Därför är jag ej heller så kunnig på detta område. Tyvärr. Men skall försöka mig på det i alla fall. Det blir dock bara väldigt översiktligt. För mer info och mer detaljer rekommenderar jag att ni tittar på : http://deaderpool-mccc.com . Om du då klickar på documentation och sedan MC Dresser så får du långt mer info än jag kan ge! 🙂

MC Dresser, vad är det då? MC Dresser kan väl sägas som ett hjälpmedel för att kunna behandla dina Simmar, både spelade och spelade som klippdockor. Det ger dig funktionaliteter att bestämma vilka plagg som är tillåtna och vilka som inte är tillåtna vid vissa tillfällen och situationer. Detta gäller även makeup och mörk form hos vampyrer. Den här funktionen är väldigt bra om du orkar bry dig om (vilket jag aldrig gör) om hur dina slumpmässiga simmar har skapats. För ärligt talat, vissa av dessa slumpade simmar har GRÄSLIG klädsmak… 🙂 Via datorn kan du ställa in de mer globala inställningarna. Hur du vill att MCCC skall hantera kläder, make-up och mörka former i bakgrunden för hela populationen. Om du istället klickar på en Sim (NPC eller aktiv) så kan du där välja specifika aktiva kommandon för just den specifika simmen när det gäller MC Dresser.  MC Dresser är den modul av MCCC som innehåller mest möjligheter också att använda sig mycket av kommando-fönstret. För mer info om vilka kommandon som finns tillgängliga och hur du gör rekommenderar jag återigen moddens hemsida: http://deaderpool-mccc.com.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *