Ajöss, och tack för fisken!

Jag har älskat att skriva den här bloggen, jag har älskat att spela Sims 4. Även om jag inte har haft möjligheten att göra så särskilt ofta eller regelbundet alla gånger. Den kommande expansionen The Sims 4 Årstider är den expansion jag sett fram emot mest alla kategorier att få till Sims 4. Och jag kommer inte att kunna få spela det på överskådlig framtid…:-(

För drygt två veckor sedan så förlorade jag allt: Alla skärmbilder, alla sparfiler och även alla mina Sims 4 spel. Det verkar säkert jätte-konstigt jag vet. Och jag vet att jag borde förklara mer i detalj. Men orsaken till ovanstående är väldigt privat och inget som jag vill hänga ut öht på nätet. Ni får helt enkelt lita på att så är fallet. Därför kommer jag ej heller av naturliga skäl göra några uppdateringar på den här bloggen, varken gällande guider eller Sim-Lit. Bloggen kommer att ligga uppe fram till februari 2019 sedan kommer jag inte längre att förnya webhotellet den ligger på och ej heller domännamnet. Innan dess kommer jag att exportera alla filer jag har skrivit här. Så om eller när jag har möjligheten att spela Sims 4 igen så kommer jag kanske kunna att åtminstone lägga upp guiden till MCCC igen.

Auf Wiedersehn alla goa Sims 4 spelare! Jag hoppas verkligen jag kommer att ha möjligheten att få spela Sims igen och glöm inte bort: PLAY WITH LIFE! Och njut lite extra av Årstider istället för mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Ajöss, och tack för fisken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *