Hur du Börjar || Sims 4 Legacy Challenge på Svenska

The Legacy Challenge är en egen-påtagen samling regler som är ämnad att ändra hur du spelar Sims 4. Genom att följa utmaningens begränsningar för utmaningen och att nå utmaningens mål, kommer du att upptäcka en helt annan upplevelse än om du skulle ha spelat planlöst. The Legacy Challenge utmanar dig att skapa en ensam Sim som blir utmaningens Grundare och som kommer att flytta in på en jätte-stor tomt och börja i extrem fattigdom. Din grundare måste bygga sitt hus, bygga upp sin rikedom, och till sist skapa en andra generation som tar vid när de dör. I den här utmaningen spelar du en enda familj i 10 hela generationer. Med mindre kontroll kring hur dina barn kommer att bli och fler utmaningar kastade på dig, så ställer utmaningen en viktig fråga:

Vilken slags Legacy kommer du att lämna efter dig?

Hur du börjar

Det bästa du kan göra när du startar din Legacy Utmaning är att påbörja en ny sparfil. Detta gör du genom att välja (+) uppe vid toppen och välja Nytt Spel. Detta tar dig till Skapa en Sim (CAS).

Din utmaning börjar i Skapa en Sim (CAS). Där måste du designa din grundare. Din grundare kan vara vem som helst och om du har expansionen Dags att Jobba så kan de till och med vara en alien! Du kan välja vilken aspiration som helst till dem och och vilka egenskaper som helst. Välj kön, garderob, kroppsform och färg. Du kan till och med använda någon CAS custom content eller mods. De ENDA två reglerna är: 1) De måste börja som Ungdom och 2) Vara den enda personen i hushållet.

Var extra noga med det efternamn som du ger dem, eftersom många framtida Simmar kommer att bära samma efternamn. Så välj noga!

När du väl har skapat din grundare, flytta in dem på en tom tomt. Återvänd till världsskärmen. Väljs dein grundare på deras tomma tomt och välj ”Flytta Familj”. Identifiera en bostadstomt av storleken 50X50 och vräk eventuell boende familj där och riv deras hus. Nu ska denna tomt kosta exakt $10 000. Om den inte gör det är denna tomt inte tillåten.

Flytta din grundare till den nya tomma $10 000 tomten. Detta lämnar kvar $10 000 i kontanter. Före du gör något mer, köp Rustningen från Riddaren av det Oktagonala Bordet, en dekoration som kostar $8200 och placera den i din familjs hushållskatalog. Den måste vara kvar där under hela utmaningen. Se det som en slags kostnad för att få kalla sig en Legacy familj om du vill. När du väl har gjort det här kan du fundera över vilka Arvslagar som din familj ska följa.

**NY EXTREM START** Med expansionerna Trevligt Tillsammans och Katter & Hundar så ges nu en möjlighet till en extrem start om du så vill. Att framgångsrikt klara av en extrem start ger dig en extra poäng vid poängräkningen (se Handikapp under Poäng-kapitlet) för fler detaljer). För att starta en Extrem Legacy Challenge måste din grundare flytta in på en av de ny 64X64 tomterna i antingen Windenburg eller Bridleton Bay. Detta lämnar dig med $8000. Du FÅR INTE köpa eller bygga NÅGONTING förrän du har skrapat ihop tillräckligt med pengar för att köpa KoOB (Som kostar $8200). När dekorationen har köpts som vanligt (och lämnat dig helt utan pengar) kan utmaningen börja precis som vanligt. Statyn måste köpas innan den första räkningen dyker upp, om du misslyckas med det har du också misslyckats med utmaningen.

Gå vidare till Arvsrätt