Introduktion

Välkommen till en utmaninge i flera (läs många) generationer som bokstavligen kommer att ta din familj till helvetet (beroende på hur du definierar skärselden förstås). Idén bakom är att via maximerade karriärer lyfta 21 (+1 extra) restriktioner som är lagts på din Simfamilj och dennes omgivning. Den här utmaningen är inte för någon med svagt hjärta och kan komma att kräva många oskyldiga Simmars liv….

Dessa regler är min egna anpassningar existerande Sims 4 och Sims 3 regler. Jag älskade komplexiteten i Sims 3 utmaningen, men pga radikalt ändrade yrken i Sims 4 så kan den inte bli direkt klonad. Men jag vill också ha regler som kan växa och utvecklas med varje ny expansion som kommer, vilket de nuvarande existerande Sims 4 utamingarna inte gör. Därför skapade jag min egna utmaning.

Hoppas ni gillar den!

PS Min utmaning är specifikt skapad för historieberättande och inlevelse: Till exempel har jag lagt till en Rainbowcy komponent i bakgrundshistorien. Detta är dock inte nödvändigt för att kunna spela utmaningen. Det är bara för syns skull! Men om du är pepp på att prova så kan du läsa mer om det i sektionen om Mods & cc.

Nästa: Hur du börjar